Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lc1/public_html/plugins/system/jfrouter.php:301) in /home/lc1/public_html/plugins/system/jfrouter.php on line 316

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lc1/public_html/plugins/system/jfrouter.php:301) in /home/lc1/public_html/plugins/system/jfrouter.php on line 317

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lc1/public_html/plugins/system/jfrouter.php:301) in /home/lc1/public_html/plugins/system/jfrouter.php on line 318
Braşov - Oraş din poveste": un brad de 25 de metri înălţime a fost montat în Piaţa Sfatului
  • Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Braşov - Oraş din poveste": un brad de 25 de metri înălţime a fost montat în Piaţa Sfatului PDF Print E-mail
Friday, 02 December 2011 08:35

 

Braşov - Oraş din poveste": un brad de 25 de metri înălţime a fost montat în Piaţa Sfatului

FOR ENGLISH Version please CLIK Here

Bradul de 25 de metri înălţime şi în vârstă de 130 de ani a fost montat marţi în Piaţa Sfatului din Braşov, acesta urmând să fie împodobit cu peste 5.000 de beculeţe şi 500 de globuri.

Bradul a fost adus din Poiana Braşov cu o maşină de mare tonaj, iar marţi dimineaţă a fost montat în Piaţa Sfatului din Braşov cu ajutorul a două macarale şi a unui trailer, scrie Mediafax.

"Am început operaţiunea aducerii bradului de ieri dimineaţă, de la ora 9.00, şi am ajuns în Piaţa Sfatului la ora 22.30-23.00. Montarea şi ancorarea au durat până la ora 5.00, azi dimineaţă (marţi - n.r.)", a declarat Dan Olteanu, directorul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.

Picture souce: www.gandul.info

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/brasov-oras-din-poveste-un-brad-de-25-de-metri-inaltime-a-fost-montat-in-piata-sfatului_889015.html#ixzz1eY04E29i

 

Bradul va fi împodobit cu ghirlande luminoase cu peste 5.000 de beculeţe, precum şi cu 500 de globuri şi cu 30 de sfere luminoase cu aproximativ 100 de beculeţe fiecare.

De asemenea, cei nouă stâlpi de iluminat din Piaţa Sfatului vor avea câte trei ornamente luminoase în formă de ramură, montate în aşa fel încât să creeze un model tridimensional. Un alt brad, la fel de înalt precum cel din Piaţa Sfatului, va fi montat şi în Piaţa Unirii.

Şi în cartierele din municipiu vor fi montaţi brazi, iar faţada Primăriei Braşov va fi acoperită cu o plasă luminoasă. Totodată, ornamente luminoase vor fi amplasate pe mai multe străzi din centrul vechi al oraşului, precum Strada Mureşenilor, Bulevardul Eroilor, Strada Republicii şi Piaţa Sfatului.

 

 

Round Table No 11 Brasov